Provbitar » Köpa Kakel
RABATT PÅ ALL KAKEL, KLINKER & MOSAIK MED KAKEL-DEALEN 😲
5 m2
= 5%
10 m2
= 10%
20 m2
= 20%
Över 30 m2
= 30%
Din kundvagn

Provbitar

Ibland kan det vara svårt att veta vilket kakel eller klinker som kommer att passa bäst för just ditt projekt. Det är inte alltid helt lätt att se på skärmen exakt vilken färg en platta har då skärmar ofta skiljer sig åt lite i sin färgåtergivning.

Då vi tyvärr inte har någon möjlighet att skicka iväg provbitar på enstaka plattor till våra kunder så har vi tagit fram ett provbitserbjudande istället. Så här kan du göra för att ta del av vårt provbitserbjudande på kakel, klinker och mosaik.

  1. Leta upp den produkt i vårt sortiment som du är intresserad av
  2. Lägg en beställning på 1 m2 (eller ett ark om det är mosaik) av den produkten
  3. Om du sedan bestämmer dig för att det är rätt kakel, klinker eller mosaik som du beställde din prov-kvadratmeter på och vill beställa mer plattor, ta kontakt med oss så får du 50% rabatt på den första kvadratmetern (om du har beställt mosaik gäller erbjudandet 50 % på det första arket).

Vad vi kollar efter när vi jämför kakel- eller klinkerplattor


När du väl har fått hem dina plattor i från provbitserbjudandet har vi några tips för hur du kan göra för att bestämma vilken platta som är den bästa.

Antares Kakel Gron 75x15 cm

Lägg ut plattorna

Lägg ut plattorna på golvet eller håll upp dem mot din vägg som du har tänkt att kakla. Var gärna två när ni testar om det är rätt färg i rummet. Turas om att ta några steg bakåt för att se vilket helhetsintryck som plattorna skapar i rummet.

Färg

När det kommer till att välja kulör, skiljer det sig väldigt mycket från person till person hur man fattar sitt beslut. Vi brukar börja med att fundera på vilken känsla man vill förmedla till en person som kliver in i rummet. Vill man kanske skapa en mysig atmosfär med en varm beige färg? Eller så vill man låta sin övriga inredning sätta tonen i rummet och väljer en mer avskalad och diskret platta.

* Med reservation för postens hantering av er försändelse. Lokala förseningar kan förekomma.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Brett utbud

Kakel, klinker, granit & mosaik
i många färger och former
Alltid allt på lager

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån