Din kundvagn
Filtrera

Pris

Färg

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Mönstrad
Svart
Turkos
Vit

Små storlekar

1,5x1,5 cm
2,5x2,5 cm
ø 2,5 cm
3x3 cm
4,5x4,5 cm
5x5 cm
6x25 cm
7,5x7,7 cm
7,5x15 cm
7,5x30 cm
9,7x9,7 cm
10x10 cm
10x20 cm
10x30 cm
11x25 cm
13x13 cm
14,2x16,4 cm
14,3x14,3 cm
15x15 cm
19,7x19,7 cm
20x20 cm
20x30 cm
20x40 cm
25x40 cm

Stora storlekar

21,8x84 cm
29,3x29,3 cm
29,3x59,3 cm
29,5x59,5 cm
30x30 cm
30x60 cm
59,3x59,3 cm
59,5x59,5 cm
60x60 cm
120x120 cm

Yta

Blank
Matt

Passar

Inomhus
Utomhus
Vägg
Golv
Våtrum
Pool

Egenskaper

Godkänd för golvvärme
Ej godkänd för golvvärme

Kampanjvara

Klinkergolv

Slitstarkt klinkergolv till hallen, köket och badrummet. Tålig klinker för alla dina projekt.

✔️ Vi matchar alltid priset ✔️ Leverans direkt till dörren 💬 Vi hjälper dig på chatten

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Ditt nya klinkergolv

Ett riktigt snyggt klinkergolv kan lyfta vilket rum som helst. Idag finns det otaligt antal mönster, färger och former att välja på om du planerar att lägga ett klinkergolv.

Klinkergolv i badrum är kanske det allra vanligaste stället men det går även utmärkt att lägga det exempelvis i hallen eller köket också. I och med att klinker är hårdare och tätare än kakel så är det mer slittåligt och lämpar sig utmärkt att ha på golvet.

Var passar det att lägga ett klinkergolv?


I följande sektioner går vi igenom var det passar att lägga ett nytt klinkergolv. Faktum är att klinkergolvet lämpar sig utmärkt för många olika typer av golv och rum. Det finns till och med klinker som är frosttålig och således kan man lägga ett klinkergolv i sitt uterum. Läs vidare för mer information och inspiration.

När du ska köpa nytt klinkergolv kolla då efter

  1. Om det är godkänt för golvvärme
  2. Är frosttåligt

Klinkergolv i många olika rum

Klinkergolv passar i många olika sammanhang. Här är några exempel:

  1. Klinkergolv i badrum
  2. Klinkergolv i hall
  3. Klinkergolv i kök

Klinkergolv hall


Ett klinkergolv i din hall kommer att lyfta hela rummet. Hallen är ju ett av de första rum som din gäst kommer in i och då är det många som tycker om att göra hallen fin för att det första intrycket man ska få av hemmet är trevligt. Ett klinkergolv i din hall är en bra bit på vägen för att skapa det där första härliga intrycket av ditt hem.

Eftersom att detta är ett så slitstarkt material så gör sig klinker i hall riktigt bra då ett hallgolv utsätts för hög gångtrafik.

Klinkergolv i hall med golvvärme

Många klinkergolv fungerar utmärkt tillsammans med golvvärme. Kolla upp den plattan som du är intresserad av för att se om just den fungerar. Det är riktigt skönt att ha golvvärme under ett klinkergolv i hallen.

Klinkergolv badrum


En given favorit är att lägga klinkergolv i badrummet. Det finns många fördelar med klinkergolv i badrummet och vi diskuterar detta mer ingående på sidan Klinker badrum. Den stora fördelen med att ha ett klinkergolv i sitt badrum är att det står väl emot vatten såväl som hårdare slitage jämfört med kakel.

Träklinker i badrummet

En trend just nu är träklinker i badrummet. Här kombineras det bästa av två världar; klinkerns slitstarka egenskaper med träets vackra utseende. Här hittar du all vår träklinker.

Klinkergolv kök


Köksgolv utsätts också för högt slitage och mycket trafik och därför passar ett klinkergolv i kök riktigt bra. Fördelen med att lägga in klinkergolv i kök är att det är enkelt att underhålla och hålla rent.

Klinker i köket - ett slitstarkt golv

Klinkergolv i köket är ett smart alternativ om du letar efter ett slitstarkt golv.

Klinkergolv vardagsrum


Det är kanske något mer ovanligt att se ett klinkergolv i vardagsrummet men det går även bra att lägga klinker där. Komplettera gärna med några snygga mattor för att bryta av och göra ditt klinkergolv i vardagsrummet riktigt mysigt och samtidigt stilrent.

Hitta matta till ditt klinkergolv

På vår andra sajt, Köpa Matta hittar du ett stort utbud av måttbeställda mattor att rulla ut på det nya klinkergolvet.

Klinkergolv källare


Det kan vara smart att lägga ett klinkergolv i källaren, en plats i huset vars golv ofta utsätts för hårt slitage. En källare kan lätt bli en ganska mörk och tråkig plats. Men med ett klinkergolv i källaren kommer platsen längst ner i huset få ett fräscht lyft.

Tips källargolv

Om du har problem med fukt i källaren så är klinker ett bra alternativ då det är ett golv som andas och fukten kan på så sätt komma upp genom klinkergolvet.

Klinkergolv uterum


Visst kan ett klinkergolv i ditt uterum vara en lockande tanke? Det är absolut möjligt att anlägga ett klinkergolv i uterummet men var noga med att se till att den klinker som du tänker köpa är frosttålig då temperaturerna i uterummen kan bli väldigt låga och ett klinker som inte är frostsäkert skulle kunna spricka då.

Klinkergolv i uterummet - tänk på detta

Tänk på att kolla så att den klinkern du lägger som ditt nya klinkergolv i uterummet är frosttålig. Till uterummet rekommenderar vi slitstark granitkeramik.

Klinkergolv avslutande tips


Klinkergolv med golvvärme

De flesta sorters klinkergolv brukar även fungera bra tillsammans med golvvärme. Men vi råder dig att försäkra dig om att så är fallet just för den klinker som du är intresserad av.

Vårt tips - stora klinkerplattor

Köket är en plats där det är naturligt att det kommer lite matspill på golvet emellanåt. Ibland råkar man ju faktiskt tappa något tyngre köksredskap när man står och rör i grytorna. Då är klinkergolv i köket optimalt. Ett tips är att välja stora klinkerplattor för att åstadkomma en riktigt lyxig och härlig look i köket.

Det mest slitstarka klinkgolvet

Det mest slitstarka klinkergolvet består av granitkeramikplattor. Dessa kan ligga ute och klarar ett högt slitage. På sidan granitkeramik kan du läsa mer om dessa slitstarka plattor.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Brett utbud

Kakel, klinker, granit & mosaik
i många färger och former
Alltid allt på lager

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån