Din kundvagn
Filtrera

Pris

Färg

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Mönstrad
Svart
Turkos
Vit

Små storlekar

1,5x1,5 cm
2,5x2,5 cm
ø 2,5 cm
3x3 cm
4,5x4,5 cm
5x5 cm
6x25 cm
7,5x7,7 cm
7,5x15 cm
7,5x30 cm
9,7x9,7 cm
10x10 cm
10x20 cm
10x30 cm
11x25 cm
13x13 cm
14,2x16,4 cm
14,3x14,3 cm
15x15 cm
19,7x19,7 cm
20x20 cm
20x30 cm
20x40 cm
25x40 cm

Stora storlekar

21,8x84 cm
29,3x29,3 cm
29,3x59,3 cm
29,5x59,5 cm
30x30 cm
30x60 cm
59,3x59,3 cm
59,5x59,5 cm
60x60 cm
120x120 cm

Yta

Blank
Matt

Passar

Inomhus
Utomhus
Vägg
Golv
Våtrum
Pool

Egenskaper

Godkänd för golvvärme
Ej godkänd för golvvärme

Kampanjvara

Klinker badrum

Klassisk klinker till ditt badrum. Klinker i badrum kan både sättas på golv och vägg.

✔️ Vi matchar alltid priset ✔️ Leverans direkt till dörren 💬 Vi hjälper dig på chatten

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Nytt klinker badrum

Ska du renovera ditt badrum så är ett klinker i badrum en given favorit. Byt ut den tråkiga gamla plastmattan i badrummet mot ett stilrent klinkergolv som är slittåligt och kommer hålla i många år framöver.

Fördelarna med klinker i badrum

Klinker som badrumsgolv har många fördelar. Eftersom att klinker är ett så slitstarkt material så kommer det hålla länge och det passar utmärkt att lägga klinker i badrum för att dra nytta av de slitstarka egenskaperna till ett golv som både utsätts för vatten, smuts och relativt hög trafik.

En varm rekommendation är att man väljer ett neutralt klinker i badrummet som man inte hinner tröttna på inom den närmaste tiden.

Klinker i badrum - den givna favoriten

Ska du renovera så är klinker i badrummet en given favorit. Klinker i badrum skapar en elegant och stilren look.

Inredningstips klinker i badrum


I följande sektion ger vi några tips på hur du kan tänka när du ska inreda ditt nya badrum med klinker.

Välj ett neutralt klinker och låt din badrumsinredning ta plats

Du kanske har hittat en riktigt snygg kommod till badrummet eller en tvättställsblandare i mässing som du vill ska låta synas. Med ett neutralt klinker i badrummet får din övriga badrumsinredning ett naturligt fokus. Man ska också komma ihåg att klinker i badrummet ofta kommer att sitta kvar i många år framöver på grund av klinkers långa hållbarhet och därför kan det vara klokt att välja en neutral klinker framför ett mönster som är trendigt just nu.

Sätt upp en duschvägg

Med ett klinkergolv och en duschvägg kan du skapa den perfekta duschhörnan i ditt badrum. Att skapa ett snyggt duschutrymme behöver inte vara svårare än så och du slipper ställa in en tråkig duschkabin i plast. En duschvägg i glas passar exempelvis utmärkt i det lite mindre badrummet. Istället för att ha ett duschdrapperi hängande på en duschdrapperistång tvärs över hela rummet så kommer duschväggen i glas att ge ett mer luftigt intryck. Det gör att det lilla badrummet känns större än vad det är.

2 tips klinker i badrum

  1. Välj ett neutralt klinker där övrig inredning för ta plats
  2. Komplettera duschen med en stilig duschvägg

Färger och material - klinker badrum


Det finns ett stort urval av olika material och färger när du ska köpa nytt klinker till badrummet. I följande sektioner går vi igenom några populära val.

Klinker i badrum som påminner om marmor

Marmor är ett material som redan så tidigt som i romarriket var populärt. Marmor kan ge vilket rum som helst ett rejält och lyxigt lyft. För att få den där pampiga känslan i badrummet kan man även köpa en klinker som påminner om marmor. Den största fördelen är att du kommer mycket billigare undan och en marmor klinker är dessutom väldigt slittålig. Du får då klinkers slitstarka egenskaper kombinerat med marmorns vackra utseende.

En grå klinker i ditt badrum

En grå klinker i ditt badrum passar för att skapa ett stilrent intryck. Grå är en neutral färg som skapar en avskalad look där din övriga badrumsinredning får mer fokus. Om du sätter grå klinker i hela ditt badrum kan det uppfattas som lite mörkt och då kan det vara en bra idé att kombinera den grå klinkern med några vita klinkerplattor. Kanske kan du låta ditt badrumsgolv vara grå klinker och dina väggar låter du vara vita?

Marockanskt klinker i badrum

Med ett marockanskt klinker i badrummet skapas vackra mönster som man länge kan stå och beundra. Likt en mandala breder ett marockanskt klinker ut sig över golvet i ditt badrum. Vill man inte ha ett helt golv eller en vägg i detta mönster kan man exempelvis sätta ett marockanskt klinker på en del av golvet eller en ensam vägg i badrummet.

Våra 3 favoriter till badrummet

  1. Marmor klinker
  2. Grå klinker
  3. Marockanskt klinker

Olika former och storlekar på klinker till badrum


Det finns även ett stort utbud av olika former och storlekar som du kan välja på till ditt klinker i badrummet. Ett tips kan vara att välja en mindre storlek på klinker till det mindre badrummet. För att skapa ett härligt mönster på golv och väggar kan man kolla på hexagon klinker till sitt badrum.

Hexagon - en spännande form på klinker i badrum

Hexagonformat klinker i badrummet kommer att ge ditt våtutrymme ett spännande mönster som ögat dras till. Den sexkantiga formen är både stilren, lekfull och vacker på en och samma gång och det passar utmärkt att lägga hexagon klinker i sitt badrum på specifika platser för att skapa fina detaljer. Man kan exempelvis ha klinker på väggen bakom duschen i en vacker hexagonform eller på golvet runt golvbrunnen.

Klinker i badrum 10x10 - perfekt för ett litet badrum

Klinker i badrum som mäter 10x10 är en lite mindre klinker. Den passar utmärkt i ett litet badrum då det kommer att uppfattas som större med dessa mindre plattor. Att ha små klinkerplattor på ett badrumsgolv är dessutom fördelaktigt då mindre plattor innebär desto mer fog vilket i sin tur leder till en lägre halkrisk på badrumsgolvet.

Vad du ska tänka på kring klinker i badrum och rengöring

Klinker i badrummet är relativt enkel att hålla ren. Grundprincipen är att med jämna mellanrum dammsuga och våttorka sitt klinkergolv för att hålla det i gott skick. Någon gång om året ska man även tvätta sina fogar.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Brett utbud

Kakel, klinker, granit & mosaik
i många färger och former
Alltid allt på lager

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån