Din kundvagn
Filtrera

Pris

Färg

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Mönstrad
Svart
Turkos
Vit

Små storlekar

1,5x1,5 cm
2,5x2,5 cm
ø 2,5 cm
3x3 cm
4,5x4,5 cm
5x5 cm
6x25 cm
7,5x7,7 cm
7,5x15 cm
7,5x30 cm
9,7x9,7 cm
10x10 cm
10x20 cm
10x30 cm
11x25 cm
13x13 cm
14,2x16,4 cm
14,3x14,3 cm
15x15 cm
19,7x19,7 cm
20x20 cm
20x30 cm
20x40 cm
25x40 cm

Stora storlekar

21,8x84 cm
29,3x29,3 cm
29,3x59,3 cm
29,5x59,5 cm
30x30 cm
30x60 cm
59,3x59,3 cm
59,5x59,5 cm
60x60 cm
120x120 cm

Yta

Blank
Matt

Passar

Inomhus
Utomhus
Vägg
Golv
Våtrum
Pool

Egenskaper

Godkänd för golvvärme
Ej godkänd för golvvärme

Kampanjvara

Granitkeramik

Den mest slitstarka plattan i hela vårt sortiment. Granitkeramik kan sättas både på vägg och golv, inne eller utomhus.

✔️ Vi matchar alltid priset ✔️ Leverans direkt till dörren 💬 Vi hjälper dig på chatten

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Granitkeramik för alla dina projekt

Granitkeramik är den tåligaste plattan i hela vårt sortiment. Du kan sätta den på golv eller vägg, ute eller inomhus. Vanligen brukar granitkeramiken grupperas tillsammans med klinker men faktum är att den faktiskt är ännu hårdare än vad traditionell klinker är.

Granitkeramik - mycket slitstarka plattor


Granitkeramik tillverkas av porslinleror och har mycket låg vattenabsorbering vilket gör den frosttålig och mycket slitstark. På hårt trafikerade golvytor inne såväl som ute fungerar det att sätta granitkeramik. Det finns många olika utseenden och storlekar att välja mellan när man ska köpa granitkeramik så det är enkelt att hitta en platta som faller en i smaken. Läs vidare på sidan för mer information och inspiration inför dina olika projekt med granitkeramik.

Granitkeramik har mycket låg vattenabsorbering

Granitkeramiken har en väldigt låg vattenabsorbering vilket gör den frosttålig och mycket slitstark.

Var kan du sätta granitkeramik?


I följande sektioner går vi igenom några olika ställen där det passar utmärkt att sätta granitkeramik. Granitkeramiken är slitstark och frosttålig och lämpar sig för många olika projekt, både ute och inne.

Granitkeramik utomhus

Som vi inledningsvis var inne på, går det utmärkt att ha granitkeramik utomhus. Granitkeramiken har en så pass låg vattenabsorbering som gör den frosttålig. Plattorna kommer inte att gå sönder när det blir minusgrader utomhus. Granitkeramik utomhus funkar både som golv och vägg och detta gör granitkeramiken till en mycket allsidig platta som kan användas i nästan alla dina olika projekt.

Granitkeramik garage

Granitkeramik i garage är en trevlig idé om du funderar på att lägga ett nytt golv i garaget. Granitkeramiken kräver väldigt lite underhåll och är slitstark och klarar av påfrestningarna när dina bilar rullar in över garagegolvet. Det finns ett stort urval av olika granitkeramikplattor att välja mellan så det är enkelt att hitta en granitkeramik som passar för just ditt garage.

Granitkeramik - perfekt utomhus

Granitkeramik är perfekt utomhus då den är frosttålig och klarar av att vara ute när det blir minusgrader.

Granitkeramik kök

Granitkeramik gör sig mycket bra i ditt kök. Du kan sätta granitkeramik i köket på ditt golv, på dina väggar eller varför inte sätta granitkeramik på bänkskivan i köket? Granitkeramiken är en mycket allsidig och slitstarkt platta som lämpar sig för många olika användningsområden.

Granitkeramik marmor

Det finns till och med granitkeramik i vackra marmorimitationer. Granitkeramik marmor skapar ett lyxigt och elegant intryck i ett rum och det kan ofta vara svårt att skilja imitationen från riktig marmor. Granitkeramik marmor passar både i kök och badrum, som bänkskiva, på väggarna eller ditt golv. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för dina projekt med granitkeramik marmor.

Granitkeramik badrum

En annan klassiker är att sätta granitkeramik i badrum. Här kan man dra nytta av granitkeramikens låga vattenabsorbering och exempelvis sätta granitkeramik både på golv och vägg i sin dusch. Granitkeramik i badrum är ett härligt alternativ till dina väggar och ditt golv och finns i ett stort utbud av olika storlekar, färger och imitationer.

Granitkeramik i köket - för många olika projekt

Du kan använda granitkeramik till många olika projekt i köket. Väggar, golv och till och med bänkskivor kan du klä in i granitkeramik.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Brett utbud

Kakel, klinker, granit & mosaik
i många färger och former
Alltid allt på lager

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån