Din kundvagn
Filtrera

Pris

Färg

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Mönstrad
Svart
Turkos
Vit

Små storlekar

1,5x1,5 cm
2,5x2,5 cm
ø 2,5 cm
3x3 cm
4,5x4,5 cm
5x5 cm
6x25 cm
7,5x7,7 cm
7,5x15 cm
7,5x30 cm
9,7x9,7 cm
10x10 cm
10x20 cm
10x30 cm
11x25 cm
13x13 cm
14,2x16,4 cm
14,3x14,3 cm
15x15 cm
19,7x19,7 cm
20x20 cm
20x30 cm
20x40 cm
25x40 cm

Stora storlekar

21,8x84 cm
29,3x29,3 cm
29,3x59,3 cm
29,5x59,5 cm
30x30 cm
30x60 cm
59,3x59,3 cm
59,5x59,5 cm
60x60 cm
120x120 cm

Yta

Blank
Matt

Kampanjvara

Kakel kök

Stort utbud av härligt kakel till kök. Välj bland många olika färger, ytor och storlekar.

✔️ Vi matchar alltid priset ✔️ Leverans direkt till dörren 💬 Vi hjälper dig på chatten

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Nytt kakel i ditt kök

Det är lätt att förstå varför det är så många som sätter kakel i sitt kök. Kakel i kök har många fördelar utöver dess estetiska värde för det är ju faktiskt väldigt snyggt med ett kaklat kök! Läs vidare för tips och inspiration när du ska köpa nytt kakel till ditt kök.

Kakel i kök är enkelt att hålla rent

Om du väljer att klä dina väggar i köket med kakel så får du en slitstark yta som är enkel att hålla ren. Nästan alla kakel har en glaserad yta som gör att det med enkelhet bara är att torka av väggarna från matstänk med en fuktad trasa efter att du har lagat mat. På grund av att det blir så mycket enklare att hålla rent en kaklad vägg så är det vanligt att man sätter kakel på väggarna runt diskbänk samt som stänkskydd på väggen bakom spisen.

Platser för kakel i köket

När man sätter kakel i kök brukar man antingen sätta det på väggen under sina överskåp, eller låta det sträcka sig hela vägen upp till taket. Köket är husets naturliga centrum och en samlingsplats för många familjer. Genom att sätta kakel i sitt kök kommer rummet få ett härligt lyft där det känns fräscht att vara och är enkelt att hålla rent.

Rena och fräscha ytor med kakel i kök

Det är enkelt att hålla väggytorna bakom spis och arbetsskivor rena om det sitter kakel på väggen där. Kaklet är enkelt att torka av och rengöra och skapar dessutom ett stilrent kök.

Kökskakel populära färger


Det är många faktorer som spelar in när du ska välja en färg på ditt kakel till köket. Den kanske viktigaste aspekten är vilken känsla du får när du ser färgen. Olika färger väcker såklart olika känslor hos människor. Värt att ha i åtanke är att det går snabbare att tapetsera om ett rum än vad det gör att kakla det.

Därför är det viktigt att du tar dig den tid som behövs för att hitta rätt färg till kökskaklet. Försök att välja en färg som du tror du kommer att tycka om för en lång tid framöver.

Vitt kakel kök

Genom att välja ett vitt kakel till köket så skapas ett avskalat intryck och en känsla av renlighet. Dessutom så kan vitt kakel i kök göra att rummet känns större än vad det egentligen är.

Vitt kakel kök 10x20 och metrokakel

Med ett vitt kakel i köket med måtten 10x20 kommer du att få en trendig industriell känsla som för tankarna till en bistro eller kanske till metron i Paris. Dessa kakelplattor kallas även för metro kakel och du kan se den på väggarna i stora delar av Paris tunnelbanesystem.

Grått kakel kök

Väljer man ett grått kakel till sitt kök så får man en stilren och elegant look i rummet. Övrig inredning lyfts fram med ett grått kakel i köket och ett tips är att satsa på inredningsdetaljer i lite starkare färger om du väljer ett grått kakel.

Svart kakel kök

Genom att välja ettsvart kakel till sitt kök så skapas en sofistikerad och stilren känsla. Ett svart kakel i köket är tidlöst och genom att exempelvis kombinera det med vitt kakel så kan man skapa vackra rutiga mönster. Ett svart kakel skapar härliga kontraster mot övrig inredning och ger köket ett spännande djup.

Grönt kakel kök

Ett vackert och trendigt grönt kakel i köket ger rummet ett lugn samtidigt som det får det där spännande djupet. Man brukar säga att den gröna färgen påminner om naturen och att det är något som får oss människor att bli lugna. Med ett grönt kakel i köket får du en harmonisk atmosfär som gärna får kompletteras med lite ljusare inredningsdetaljer.

Beige kakel kök

Med ett beige kakel i köket får du en jordnära känsla som påminner om ljus sand. Kanske far tankarna till det italienska köket? Beige kakel i kök ger ett naturligt, varmt och ombonat intryck.

Populära färger för kökskakel

Klassiska och populära färger på kökskakel

  • Vitt kakel

  • Grått kakel

  • Svart kakel

Olika former och storlekar på kakel


Ofta brukar man först välja vilken färg man vill att sina kakelplattor ska ha. Sedan är det dags att bestämma sig för en trevlig form på sitt kökskakel. Kakelplattor finns i många olika former och på somliga ställen lämpar sig kanske en viss form på kakelplatta bättre.

Kakel som ser ut som mosaik i kök

Mosaik i kök är ett trevligt inslag i inredningen som ger ett spännande och lekfullt intryck. Ögat dras mot de vackra mönster som mosaikplattorna bildar. Här finns stor variation av färger som du kan välja mellan.

Kakel 15x15

Kakel med måtten 15x15 passar riktigt bra i köket. Det här är en storlek på kökskakel som kommer ge ditt kök ett luftigt intryck. Kakel 15x15 gör sig riktigt bra i köket i en vit kulör.

Stora kakelplattor i köket eller kanske kvadratiska?

Det finns många olika storlekar och former på kakelplattor som passar till köket. Stora kakelplattor i köket tycker vi skapar en riktigt lyxig känsla.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Brett utbud

Kakel, klinker, granit & mosaik
i många färger och former
Alltid allt på lager

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån