Din kundvagn
Filtrera

Pris

Färg

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Mönstrad
Svart
Turkos
Vit

Små storlekar

1,5x1,5 cm
2,5x2,5 cm
ø 2,5 cm
3x3 cm
4,5x4,5 cm
5x5 cm
6x25 cm
7,5x7,7 cm
7,5x15 cm
7,5x30 cm
9,7x9,7 cm
10x10 cm
10x20 cm
10x30 cm
11x25 cm
13x13 cm
14,2x16,4 cm
14,3x14,3 cm
15x15 cm
19,7x19,7 cm
20x20 cm
20x30 cm
20x40 cm
25x40 cm

Stora storlekar

21,8x84 cm
29,3x29,3 cm
29,3x59,3 cm
29,5x59,5 cm
30x30 cm
30x60 cm
59,3x59,3 cm
59,5x59,5 cm
60x60 cm
120x120 cm

Yta

Blank
Matt

Kampanjvara

Kakel badrum

Vackert kakel till ditt badrum. Stort utbud av olika färger, ytor och storlekar.

✔️ Vi matchar alltid priset ✔️ Leverans direkt till dörren 💬 Vi hjälper dig på chatten

Det finns tyvärr inga produkter med din valda filtrering.

Nytt kakel i badrum

Vår varmaste rekommendation är att sätta kakel på väggarna i ditt badrum om du funderar på att göra en badrumsrenovering. Med kakel på väggarna blir det snyggt och stilrent samtidigt som det är enkelt att hålla rent.

Badrumsinspiration


Om du ska renovera ditt badrum så har du först några saker att ta ställning till inför din kommande badrumsrenovering. Börja med att läsa på och samla badrumsinpiration från ställen som du tycker om. Kanske kan en sökning som Kakel badrum 2021 vara ett första steg i jakten på badrumsinpirationen.

Ställ dig sedan dessa tre frågor att ha som utgångspunkt för din badrumsrenovering:

  1. Priset för kaklet till ditt badrum - Hur mycket ska badrumskaklet få kosta?
  2. Färg på badrumskakel - Vilken eller vilka färger vill du ha på ditt kakel i badrummet?
  3. Form - vad önskar du ha för form och mönster på dina kakelplattor?

Pris för kakel till badrum kan variera mycket

Så vad kostar kakel till badrum? Vid en badrumsrenovering är det inte bara priset för kakel till ditt badrum som ska tas med i beräkningen. Priset för ytterligare material för en godkänd våtrumstätning ska räknas in också. Vidare bör du ta ställning till om du själv ska sätta kakelplattorna eller om du ska anlita en fackman till att utföra arbetet. Om man inte är säker på hur man kaklar så rekommenderar vi alltid att man tar kontakt med en hantverkare för att sätta upp sitt kakel.

Välja färg och material till sin badrumsinredning

Du kanske alltid har drömt om att ha marmor som kakel i ditt badrum eller en stilrent genomgående grå nyans som framhäver din snygga blandare i badrummet? Efter att du har bestämt dig för vilken prisklass du vill hamna på i din badrumsrenovering har det blivit dags att välja färg och material på dina kakelplattor.

Tips vid badrumsrenovering

  1. Bestäm pris
  2. Välj en färg
  3. Välj form på kaklet

Välja färg på kakel i badrum


Se till att du väljer ett badrumskakel som du tror att du kommer tycka om under en längre tid samt som passar med övrig badrumsinredning. Har du vackra badrumsmöbler i starka färger eller spännande former, är det smart att välja ett neutralt kakel. Väljer du en neutral färg till dina väggar kan du framhäva den där riktigt snygga kommoden i badrummet eller kanske ditt vackra badrumsskåp?

Vitt kakel i badrum

Är du i behov av många förvaringsmöjligheter i badrummet kan det vara smart att välja ett vitt kakel. Den vita färgen kan många gånger få ett rum att upplevas som större än vad det egentligen är - perfekt om du vill ställa in en hylla i ditt badrum som tar upp mycket plats. Med ett vitt kakel i badrummet skapas ett avskalat intryck och en känsla av renlighet infinner sig i rummet.

Grått kakel i badrum

Ett grått kakel i badrummet skapar en stilren och avskalad harmoni där din övriga inredning lyfts fram. Inredningsdetaljer i lite starkare färger passar bra tillsammans med ett grått kakel i badrummet.

Kakel i badrum - välj rätt

Försök att fundera ut ett kakel till badrummet som du tror kommer fungera i ert hem under en längre tid. Det kan vara lockande att välja något trendigt kakel som är populärt just nu. Men försök att välja ett kakel till badrummet som du tror kommer fungera under lång tid framöver.

Vitt kakel skapar rymd i rummet

Vi älskar vitt kakel på väggarna som skapar rymd i ett rum. Det lilla rummet kan till och med uppfattas som något större än vad det egentligen är med ett vitt kakel på väggarna.

Storlek & form kakel badrum


Efter att du har bestämt dig för en färg på ditt kakel till badrummet så har det blivit dags att börja fundera på form och storlek på dina kakelplattor.

Stora kakelplattor i badrum

Ett badrum 2020 kan se ut på lite olika sätt. En populär trend är stora kakelplattor i badrummet.

Med riktigt stora kakelplattor kommer ditt badrum att kännas stilrent och lyxigt. De stora kakelplattorna lämpar sig allra bäst i de lite större badrummen.

Kakel 60x60 i badrum

Kakel 60x60 tillhör kategorin av stora kakelplattor. Detta är ett populärt mått som både gör sig snyggt i ljusare såväl som i de mörkare nyanserna i ett badrum.

Kakel 30x60 i badrum

Vill man komma ifrån de kvadratiska kakelplattorna för att få en lite mer modern look kan ett rektangulärt kakel i måtten 30x60 vara ett intressant val att överväga.

Om du inte vill renovera ditt badrum till ett så högt pris

Det ska inte stickas under stol med att en badrumsrenovering kostar pengar. Och det är faktiskt inte alltid som man har möjlighet att renovera sitt badrum på grund av olika anledningar. Kanske bor du i en hyresrätt eller så håller du på att spara ihop till en mer ordentlig badrumsrenovering som ligger lite senare fram i tiden. Då kan ett intressant alternativ vara att kika efter en snygg kakeldekor.

Snabba leveranser

Alltid snabb leverans
Oftast inom ett par vardagar

Prismatchning

Vi matchar priset om
du hittar produkten billigare
hos någon annan

Brett utbud

Kakel, klinker, granit & mosaik
i många färger och former
Alltid allt på lager

Räntefri delbetalning

Välj att delbetala ditt köp
Räntefritt under 12 mån
Delbetala upp till 36 mån